Collectie

Met trots stellen we u onze eerste collectie voor:

 

Welk thema konden we beter bedenken dan dat waar het bij Fulardo altijd rond zal draaien:

Love. Cherish. Connect.

 

Wie konden we beter vragen voor het ontwerp dan Lien Geeroms, zelf een echte sjaalmadam? We gaven haar alle artistieke vrijheid en hebben daar nog geen moment spijt van gehad :-). Maak hier alvast kennis met haar.

 

Welk materiaal konden we beter kiezen dan de lichte, zachte, warme, sterke en huidvriendelijke natuurzijde? Met dank aan de bombix mori en de moerbeibomen.

 

Wie konden we beter om raad vragen over het kleurenpalet dan de vele sjaaladepten die we de afgelopen maanden hebben ontmoet? Omdat zij blijkbaar ook niet konden kiezen đŸ™‚  (de voorkeuren lagen niet ver uit elkaar) besloten we om te gaan voor maar liefst 4 kleuruitvoeringen.

 

Geheel in de stijl van de jaren ‘60 of ‘70 kies je voor de carrĂ© van 90×90 cm. De klassieker onder de sjaals. Hij is er in twill met helder blauwe tinten, of in de crĂªpe de chine met roze tinten.

Heb je al een twilly? Een twilly is een kleine langwerpige zijden band van 84×5 cm, in onze collectie uitgevoerd in groene tinten en snoepjeskleuren. Heel geliefd bij jongeren en handtasliefhebbers!

Bestel nu je exemplaar via de webshop. Open 24/7!