De mensen achter Fulardo

Tine Demeester

Inspirator en creator van Fulardo: hier breng ik mijn drie grote passies samen: de liefde voor textiel, een permanente honger naar kennis en veel zin in ontmoeting!

 

Catherine Maes

Catherine is de drijvende kracht achter Businesswithcath, dat instaat voor de kasjmier collectie CARE. Vanuit haar sociaal engagement ondersteunt ze de Nepalese vrouwen die deze prachtige sjaals maken.

Bart de Prest

Passie voor juwelen is de drijfveer van Bart. Mensen blij maken, zijn doel. Bart maakt juwelen voor vrouwen én mannen. Hij werkt met 925 zilver en met 14K/18K goud, afhankelijk van de vraag. De zilveren Fulardo-sjaalringen TELL maakt hij met veel goesting en liefde.

Lien Geeroms

Lien is een illustrator uit het Leuvense. Ze maakt illustraties en dessins voor verschillende opdrachtgevers: van uitgevers van magazines en boeken tot opdrachtgevers in de textiel- en papierindustrie. Voor Fulardo ontwierp ze de opdruk van de allereerste sjaal ‘LOVE. CHERISH. CONNECT’.

 

 

Lies Rummens en Tomas Deron

Lies en Tomas maakten de website. Ze werken beide voor Yools, een jong webdesign bedrijf met een passie voor mensen. Net als Fulardo dus!

Nathalie Humbert en Pasquale Rooymans

Nathalie is verantwoordelijk voor de verkoop van custom made stropdassen en sjaals bij Rooymans Neckwear. Zij onderhoudt de contacten met de klanten en realiseert doelgerichte marketingacties. Pasquale leidt samen haar broer Patriek, Rooymans Neckwear. Zij staat aan het hoofd van de ontwerpafdeling en ontwikkelt innoverende ideeën.
Nathalie en Pasquale coördineerden de productie en de verpakking van de allereerste Fulardo sjaals. 

 

Jij

Nieuwsgierige bezoeker? Geliefde klant? Zonder jou zou Fulardo niet bestaan. We dragen zorg voor jouw privacy. Lees hier hoe we dit doen.

 

 

 

Photo by Oscar Keys on Unsplash