Onze benjamin: de twilly

Vraag aan tien personen wat een twilly is; negen weten het niet. Leg aan tien mensen uit wat een twilly is en negen merken op: “Ah, dat heb ik al (eens) gezien!”. In marketingland heet het dat de twilly niet top-of-mind is. Nòg niet top-of-mind, zeg ik dan. Want:

de twilly verdient beter!

Noteer het dus voor altijd: een twilly sjaal is een smalle zijden band (bij Fulardo 85 x 5 cm) meestal voorzien van een prachtig design en meestal puntige uiteinden. De naam twilly komt van twill, de binding die de typische diagonale lijn in het weefsel creëert.

Er zijn veel redenen om je eigen twilly aan te schaffen.
Onthoud alvast deze vier:

Een twilly houdt van je haar: als lint in je lange vlecht, geknoopt rond je knot, of in ware indiaan-en-hippie stijl rond je hoofd gebonden.

  

Een twilly houdt van beweeglijke punten: je enkels en je polsen fleuren helemaal op in een twilly strik. Ideaal met de blote-armen-en-benen-lente in zicht.

Tot het bovenste knoopje dicht: de twilly geeft je saaie kostschool-look een verleidelijke toets. Of draag je twilly als uniek juweel om je blote hals.

En last but not least: de twilly bewaakt je handtas. Met een twilly geknoopt rond het handvat valt je tas zò op dat er geen dief mee van door gaat!

 

Daarenboven is een twilly budgetvriendelijk. Enerzijds is er aanzienlijk minder zijde voor nodig dan voor bijvoorbeeld de klassieke carré van 90 x 90 cm; anderzijds kan de zoom gestikt worden (de twilly is dubbelzijdig) wat minder kost dan een handgerolde zoom.

Daarmee is het ook een ideaal geschenk voor alle gelegenheden: voor de gastvrouw bij een etentje uit? Valentijn gemist? Een collega verjaart? Iemand heeft je uit de nood geholpen?Je nichtje is afgestudeerd? Communiefeesten komen er aan?

Twijfel niet en schaf nu je (eerste ?) twilly aan: https://fulardo.be/webshop/. Speciale actie: vanaf vandaag tot en met 7 maart: geen verzendkosten!

 – 1 maart 2018 –